U kunt dag en nacht bellen naar:

06-36103898

Kosten en verzekeringen

Hoeveel een uitvaart kost is afhankelijk van de keuzes die men maakt.
Keuzes die bijvoorbeeld gaan over de kist, het mandje of opbaarplank.
Keuzes over de begrafenis of crematie, het rouwdrukwerk of de advertentie, en de locaties waar men gebruik van gaat maken.
Gemiddeld genomen kost een uitvaart tussen de 4000 en 8500 euro.

Veel mensen hebben een verzekering afgesloten voor hun uitvaart. Het kan dan gaan om een Natura Verzekering waarbij diensten en producten zijn gedekt, maar het kan ook een Kapitaal Verzekering zijn waarbij een verzekerd bedrag vrij komt na het overlijden.
Premievrije polissen die in het verleden gesloten zijn bij verzekeringsmaatschappijen die inmiddels niet meer bestaan omdat ze zijn overgenomen door andere verzekeringsmaatschappijen, behouden hun waarde.

Weet u niet welke verzekeringsmaatschappij de polis nu in beheer heeft dan kunt u kijken op Uitvaartverzekering.com waar praktische informatie is te vinden. Hierdoor is snel vast te stellen wie de oude polis op dit moment in beheer heeft. 
Wilt u voorkomen dat nabestaanden later moeten zoeken of er voor u een uitvaartverzekering is afgesloten? Ga dan naar Uitvaartverzekeringsregister.nl. Op deze site kan iedereen vastleggen of men wel of geen uitvaartverzekering heeft, en zo ja, bij welke maatschappij. 
U kunt het vergelijken met het donorregister. Ook als u vast laat leggen dat u geen verzekering heeft, biedt dat duidelijkheid voor nabestaanden.
Door te zoeken op het BSN (Burgerservicenummer) en geboortedatum van de overledene kunnen nabestaanden eenvoudig opvragen of er voor hun dierbare wellicht ooit een uitvaartpolis is afgesloten. Op deze manier wordt voorkomen dat iemand jarenlang heeft betaald voor zijn uitvaartverzekering, maar dat de polis nooit wordt uitgekeerd omdat de nabestaanden er niet van op de hoogte waren.

(Bron: Uitvaart.nl/infotheek)

 

Welke verzekering of maatschappij het ook betreft:  het blijft altijd mogelijk om de uitvaart door mij te laten verzorgen, u bent altijd vrij in uw keuze.

  • U kunt mij dag en nacht bellen op 06-36103898
  • Frans van Dijklaan 22
  • 3941 KD Doorn
  • ingemiltenburg.uitvaart@gmail.com
  • 06-36103898
  • KVK-nummer: 71329595
Sluit Menu