U mag mij dag en nacht bellen op:​

Portretfoto van uitvaartverzorgster Inge Miltenburg


Over mij

Graag stel ik me kort aan u voor.

Mijn naam is Inge Miltenburg en sinds  2008 woon ik met mijn gezin in Doorn, gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Als kleuterleidster in het basisonderwijs ben ik mijn werkzame leven begonnen. Met heel veel plezier heb ik me ingezet om de kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling. Kinderen zijn ontwapenend en spontaan. Ze willen graag leren en spelenderwijs ontwikkelen ze zich. Daaraan heb ik mijn steentje mogen bijdragen. Ik bewaar daar mooie herinneringen aan.

In die tijd heb ik ooit zelf de hulp van een uitvaartondernemer nodig gehad. Er was verdriet en boosheid maar ook behoefte aan duidelijkheid en expertise over de te nemen stappen. Deze uitvaartondernemer bleek de steun en hulp te kunnen bieden die nodig was. Hij gaf het gevoel dat het allemaal goed ging komen. En dat bleek ook zo te zijn. Het werd een mooie uitvaart waarop nog steeds met een warm gevoel wordt teruggekeken. Deze man bleek mijn inspiratiebron te zijn voor mijn keuze om uitvaartondernemer te willen worden. Het gevoel dat hij mij gaf geef ik nu graag aan de families die ik mag begeleiden. 

Als uw enige aanspreekpunt wil ik een steun en toeverlaat zijn met mijn kennis en ervaring. Ik bied een luisterend oor,  bespreek en begeleid, stel voor en daag  uit. Hoe mooi is het als de uitvaart van iemand waar men van houdt, passend is bij die persoon. Want een uitvaart waar met een warm en goed gevoel op wordt teruggekeken is het begin van iemands leven zonder die geliefde persoon.

Ik bied u mijn hulp en ervaring aan, samen kunnen we zorgen voor die mooie, passende uitvaart en een herinnering creëren om te koesteren.

Neem contact op

KVK-nummer: 71329595

BTW-ID: NL001536841IB25