U mag mij dag en nacht bellen op:​

Bloemen uitvaart


Voorbespreking

Het bespreken van een uitvaart kan uiteraard ook zonder dat er al sprake is van een overlijden. U kunt een voorbespreking houden omdat u bijvoorbeeld speciale wensen heeft die u nu al graag wilt vastleggen. Of misschien verwacht u niet lang meer te leven en wilt u uw naasten niet belasten met de volledige organisatie en inrichting van de uitvaart. Ook spreek ik ouders en kinderen die samen graag bespreken hoe het er ‘straks’ uit mag komen te zien.

We maken dan, geheel kosteloos, een afspraak waarin we alle mogelijkheden bespreken en uw wensen vastleggen. U kunt aangeven waar uw voorkeur qua uitvaart naar uit gaat. Ook kunt u bijvoorbeeld denken aan een rouwkaart uitkiezen of aangeven in welke kerk of aula de uitvaartplechtigheid moet plaatsvinden. Misschien heeft u speciale wensen voor bepaalde muziekstukken, bloemen of een specifiek vervoersmiddel. Er kan van alles worden besproken.

Het vooraf bespreken biedt rust en zekerheid en omdat de wensen door mij worden vastgelegd en met u worden gedeeld geeft dat duidelijkheid op een moment dat dat nodig is.

Bovendien heb ik een boekje samengesteld waarin u al uw ideeën en wensen kunt opschrijven. Het heet: “Voor hen die ik achterlaat”. Dat boekje kunt u bij mij opvragen.

Neem contact op

KVK-nummer: 71329595

BTW-ID: NL001536841IB25