U kunt dag en nacht bellen naar:

Kaarsen aansteken tijdens uitvaart

Verlies, Rouw en Corona

‘Verlies is niet loslaten, maar op een andere manier vasthouden’

Manu Keirse

Ieder mens heeft in zijn of haar leven wel te maken met een verlies. Dat kan zijn het verlies van een baan, een huis of een relatie.

Wanneer het gaat om het verlies van een dierbare heeft dat voor altijd gevolgen voor je toekomst. Een goede verwerking van dat verlies is belangrijk. Hoe fijn is het dan om te kunnen terugkijken op een uitvaart die recht heeft gedaan aan hem of haar? Dát is de basis van waaruit de verliesverwerking kan beginnen, je kunt gaan rouwen. Hoe lang dat ook duurt. Of een overledene nog jong was, of misschien zelfs ongeboren, en nog een leven voor zich had of reeds op leeftijd met een leven achter zich: het heeft tijd nodig.

Wanneer je in deze tijd van COVID-19 afscheid moet nemen van iemand, heeft dat nog meer impact. Vooral op het gebied van het afscheid nemen en de organisatie van de uitvaart.

Voor het afscheid nemen en de uitvaartbijeenkomst zijn er coronabeperkende maatregelen opgelegd. Ik werk volgens de richtlijnen van het RIVM. Ondanks deze maatregelen is het nog steeds mogelijk een uitvaart te organiseren met zorg, rust en respect.

Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

KVK-nummer: 71329595

BTW-ID: NL001536841IB25